برای تغیر قالب به پائین صفحه مراجعه کنید
از دوستان تازه واردی که تمايل به مديريت در بخشهاي مورد نظر را دارند ، دعوت به همکاري مي شود
![]() |
|
| اختیارات | |
در حال بارگزاری... |
شکلکها
چتباکس بالاپر |
|
بازجویی +18 ●
|
|
08-02-2010, 09:45 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بازجویی +18 ●
ورود افراد ترسو به این بحث ممنوع میباشد..(به خاطر خودتون میگم)
نفر قبلیت اطلاعات با ارزشی رو در اختیار داره.. چه جوری ازش بازجویی میکنی که به حرف بیاد.. - دارش میزنم. - ناخناشو با انبر دست میکشم.. - روغن داغ تو حلقش میریزم. - با اسید موهاشو میشورم. - مجبورش میکنم با سیانور مسواک بزنه. - من که دلم نمیاد..آخه دوسش دارم. - اینقدر صبر میکنم تا خودش به حرف بیاد. - باهاش منطقی صحبت میکنم راضی بشه..گفتگوی تمدن ها - قلقلکش میدم تا بمیره. - سیخ داغ میکنم تو چشش. - گردنشو با یه ضربه از 12 جا خورد میکنم. - با شمشیر نصفش میکنم. - بوسش میکنم اونم اعتراف میکنه. - تیکه تیکش میکنم بعد روش نمک میریزم عفونت نکنه..آخه دوسش دارم. - بهش برق 2009 ولت وصل میکنم. - زنده زنده تشریحش میکنم. - چسب قطره ای میریزم تو حلقش. روش های ابداعی خود را با ما در میان بگذارید من بنده ان دمم که ساقی گوید
یک جام دگر بگیر و من نتوانم |
|||
|
09-02-2010, 01:48 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: بازجویی +18 ●
اول با چاقوی پوستش ورق ورق میکنم بعدا روشون الکل .نمک. و ابلیمو میریزم و بعدش دوباره با باند میبندمش و چند بار اینکارو میکنم تا زجر ببینه بعدش هم با چوب هی تو سر و صورتش میکوبونم تا قش کنه بعدش دوباره هم پوستشو ورق ورق میکنم و چند بار تکرار میکنم تا حسابی زجر ببینه بعدش همه داخل حولقومش اسپره حشره کش میزنم تا سمی بشه و بعدش با چنتا سیخ داغ تو گردنش میزنم
من نیتم از این عمل این بود که هیچ حرفی نزنه و فقط و فقط خواستم زجرش بدم و بهش بخندم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
همه جا که مسخره بازی هست اینجا هم روش ![]()
|
|||
|
09-02-2010, 04:13 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
- چسب قطره ای میریزم تو حلقش
من بنده ان دمم که ساقی گوید
یک جام دگر بگیر و من نتوانم |
|||
|
17-02-2010, 08:31 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
- بوسش میکنم اونم اعتراف میکنه.
رهگذر
گیج ز هر عابر و هرکس پرسید: پس خدا کو نکند گم شده است؟!! همه از پرسش او سخت به خود لرزیدند... |
|||
|
17-02-2010, 09:54 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
کلی با پر کبوتر میزنم تو سرش تا خودش بمیره اعتراف نمیخواد
همه جا که مسخره بازی هست اینجا هم روش ![]()
|
|||
|
22-02-2010, 06:28 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال 22-02-2010 06:29 PM توسط fix.)
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
انگشتش رو قطع ميكنم خودشم با انبر
![]()
رهگذر
گیج ز هر عابر و هرکس پرسید: پس خدا کو نکند گم شده است؟!! همه از پرسش او سخت به خود لرزیدند... |
|||
|
22-02-2010, 08:42 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
باهاش منطقی صحبت میکنم راضی بشه..گفتگوی تمدن ها
آخه غیر از این باشه نیش می زنه
A good multi-account does not muddy the water but the water is muddy fish
|
|||
|
11-03-2010, 06:39 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
- بوسش میکنم اونم اعتراف میکنه.
رهگذر
|||
|
« قدیمی ترین | جدید ترین »
|

![[-]](images/z-p_b/collapse.gif)